Kwekerij gespecialiseerd in snijhortensia’s

Double B Flowers

De kwekerij iscentraal gelegen in Moerkapelle kweken wij met veel passie deze prachtige snijhortensia’s in een kas van ca 1 hectare.

Koud kweken

Doordat wij ‘koud’ kweken zijn onze snijhortensia’s beschikbaar vanaf circa half mei tot en met begin november. Dagelijks vers geoogst enzorgvuldig op specificatie gesorteerd in deze periode.

Veiling

Onze bloemen worden verkocht via FlorahollandRijnsburg en zijn met name te vinden bij de vakbloemisten en bloemengroothandels Ook doen wij in het seizoen aan huisverkoop.

Assortiment

Ons assortiment snijhortensia’s bestaat uit  diverse kleuren Verena, Rodeo , Elbtal , Glowing Alps en Lollipop. Deze worden dagelijks vers geoogst en zorgvuldig op specificatie gesorteerd.

De snijhortensia… is een Eye Catcher!

Mooi, multifunctioneel en makkelijk te verwerken: dat kenmerkt de snijhortensia (Hydrangea). Mede dankzij de grote, volumineuze bloem een blikvanger pur sang. Met deze bloem heeft elke bloemist een spectaculair product in handen voor een staaltje bloemsierkunst van de bovenste plank.

Wilt u als exporteur , groothandel of bloemist meer weten over onze producten dan horen wij graag wat we voor u kunnen doen.

Verzorging

Hoe geniet u zo lang mogelijk van de Hortensia in uw boeket of vaas?

Goed

Snijd de Hortensia schuin af
Gebruik lauw water 
Gebruik snijbloemenvoeding

Fout

De Hortensia lang droog laten liggen
De vaas op een vloer met vloerverwarming zetten
De Hortensia afknippen in plaats van afsnijden
Koud water gebruiken in de vaas
Een vieze vaas

Contactformulier

Contact

Double B Flowers

Herenweg 40
2771 NW Moerkapelle

Telefoonnummer

Kamer van Koophandel

28115653